Keptų paprikų užkandis

Keptų paprikų užkandis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Džiūvėsėliai, malti, 5 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Kaparėliai, marinuoti, 5 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Ančiuviai, konservuoti, 3 vienetai
  • Alyvuogės, žaliosios, be kauliukų, 6 vienetai
  • Paprika, 4 vienetai
  • Petražolės, kapotos
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Šiam patiekalui naudosime 2 raudonas ir 2 geltonas saldžiąsias paprikas.
Paprikas nuplikome verdančiu vandeniu, nusausiname ir pakepame 200 laipsnių temperatūroje, kol atšoks odelė. Atvėsiname.
Tuomet paprikas perpjauname pusiau, iškrapštome sėklas, nulupame odelę ir padaliname į ketvirčius.
Petražoles, ančiuvius, alyvuoges, kaparėlius ir česnakus smulkiai sukapojame. Nutarkuojame citrinos žievelę ir viską sumaišome su džiūvėsėliais ir 2 šaukštais aliejaus.
Paprikos ketvirčius išdėliojame kepimo inde, ant viršaus sudedame daržovių ir džiūvėsėlių masę, bei apšlakstome likusiu aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais.
Kepame 150 laipsnių temperatūroje, apie 10 minučių.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai