Keptuvėje kepti traškūs ešeriai

Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ešerys, ar kitokios ežero ar upės žuvys, 1 kilogramas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Malti juodieji pipirai, 3 žiupsneliai
  • Malti lauro lapai, 3 žiupsneliai
  • Bazilikai, 3 žiupsneliai
  • Saldžiosios paprikos milteliai, 2 žiupsneliai
Kepimui:
  • Aliejus, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.

  2. Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.

  3. Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.

  4. Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Mindaugas
» Rašyti komentarą