Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ešerys, ar kitokios ežero ar upės žuvys, 1 kilogramas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Malti juodieji pipirai, 3 žiupsneliai
- Malti lauro lapai, 3 žiupsneliai
- Bazilikai, 3 žiupsneliai
- Saldžiosios paprikos milteliai, 2 žiupsneliai
- Aliejus, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
» Rašyti komentarą