Keri viščiukas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, nebūtinai, 1 valgomasis šaukštas
- Vištiena, jauna, 1 vienetas
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, pjaustyti, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakas, skiltelės, 3 vienetai
- Imbieras, geltonasis, milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Svogūnas ir česnakas apkepinami, po 2—3 min. įberiama šaukštas imbiero miltelių ir, sumažinus ugnį, viskas 3—4 min. patroškinama. Paruoštas, supjaustytas porcijomis viščiukas sudedamas į keptuvą, gerai sumaišomas su prieskoniais ir uždengtame inde ant nedidelės ugnies ištroškinamas. Jei skysčio mažai, galima įpilti vandens arba mėsos sultinio, kad padažas būtų apytirštis. Norint galima į jį įdėti pomidorų padažo. Troškinys pagardinamas druska ir citrinos sultimis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai