Kiaulės galvos sūris
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulės galva, nedidelė, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Juodieji pipirai, 8 vienetai
- Gvazdikėliai, 3 vienetai
- Mairūnas
- Druska
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Taukai (kiaulių)
Gaminimo instrukcija:
Kiaulės galva sukapojama į 4—8 gabalus, sudedama į šaltą vandenį ir verdama, kol suminkštėja. Iš atvėsintos tame pačiame sultinyje galvos išimami kaulai, o mėsa supjaustomai nedideliais gabalėliais. Vėl sudedama į sultinį kartu su supjaustytais, pakepintais svogūnais, pipirais, lauro lapeliais, gvazdikėliais, mairūnu. Viskas gerai išmaišoma ir supilama į kiaulės pūslę ar drobinį maišelį, užrišama ir paslegiama. Laikoma šaltai, kol sustingsta. Tada maišelis nuimamas, mėsa supjaustoma ir tiekiama.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-28 10:11