Kiaulės galvos sūris

Kiaulės galvos sūris
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės galva, nedidelė, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai, 8 vienetai
  • Gvazdikėliai, 3 vienetai
  • Mairūnas
  • Druska
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Taukai (kiaulių)
Gaminimo instrukcija:

Kiaulės galva sukapojama į 4—8 gabalus, sudedama į šaltą vandenį ir verdama, kol suminkštėja. Iš atvėsintos tame pačiame sultinyje galvos išimami kaulai, o mėsa supjaustomai nedideliais gabalėliais. Vėl sudedama į sultinį kartu su supjaustytais, pakepintais svogūnais, pipirais, lauro lapeliais, gvazdikėliais, mairūnu. Viskas gerai išmaišoma ir supilama į kiaulės pūslę ar drobinį maišelį, užrišama ir paslegiama. Laikoma šaltai, kol sustingsta. Tada maišelis nuimamas, mėsa supjaustoma ir tiekiama.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
resta
2010-12-28 10:11
kieles pusle