Kiaulės galvos vyniotinis

Kiaulės galvos vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės galva, nedidelė, 1 vienetas
  • Kiaulės kepenys, 250 gramų
  • Batonas, riekės, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Taukai (kiaulių), 2 valgomieji šaukštai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Salierai
  • Petražolės
  • Juodieji pipirai
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Druska
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Agurkai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Nuvalyta kiaulės galva perpjaunama, išimami kaulai, užsiuvamos akių angos ir aplyginama mėsa. Galvos mėsa (paliekant odą), kepenys, išmirkytas ir nuspaustas batonas, riebaluose pakepintas svogūnas sumalami. Į gautą masę įberiama prieskonių ir gerai išmaišoma. Į kiaulės galvos odą sudedama masė, susukama, surišama, galai užsiuvami. Vanduo su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdamas 2—3 val. Atšaldytas tame pačiame sultinyje vyniotinis išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas pomidorų, agurkų griežinėliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai