Kiaulės kojų salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulės kojos, 4 vienetai
- Vanduo, 8 stiklinės
- Morkos, 2 vienetai
- Salierai, 0.5 vieneto
- Petražolės, 2 vienetai
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Actas, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nuvalytos kiaulės kojos apipilamos vandeniu ir užvirinamos. Kai užverda, pasūdoma, sudedamos prieskoninės daržovės ir verdama ant silpnos ugnies ilgai, kol mėsa bus minkšta. Išvirusios kojos išimamos iš sultinio, atšaldomos, mėsa atskiriama nuo kaulų ir supjaustoma siauromis juostelėmis. Sudėjus į salotinę, mėsa pasūdoma ir užpilama marinatu. Marinatui aliejus išplakamas su actu, įdedama sutrinto česnako. Salotos papuošiamos virtos morkos griežinėliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai