Kiaulės kojytės su raugintais kopūstais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulės kojos, 4 vienetai
- Žirniai, švieži, 375 gramai
- Rauginti kopūstai, 1 kilogramas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kadagio uogos, 3 vienetai
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Mairūnas, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Žirniai išlukštenami, perrenkami, perplaunami šaltame vandenyje ir, įbėrus mairūno bei druskos, verdami, kol suminkštėja. Kiaulės kojytės valandą paverdamos su trupučiu vandens, svogūnu, lauro lapeliu ir kadagio uogomis. Po to į puodą sukrečiami rauginti kopūstai, ant viršaus sudedamos kiaulės kojytės ir verdama dar valandą. Žirniai pertrinami per sietą, sukrečiami į dubenį kartu su raugintais kopūstais ir kiaulės kojytėmis. Prie šio valgio galima paduoti virtų bulvių ir būtinai garstyčių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai