Kiaulės kojytės su raugintais kopūstais

Kiaulės kojytės su raugintais kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės kojos, 4 vienetai
  • Žirniai, švieži, 375 gramai
  • Rauginti kopūstai, 1 kilogramas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kadagio uogos, 3 vienetai
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Mairūnas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Žirniai išlukštenami, perrenkami, perplaunami šaltame vandenyje ir, įbėrus mairūno bei druskos, verdami, kol suminkštėja. Kiaulės kojytės valandą paverdamos su trupučiu vandens, svogūnu, lauro lapeliu ir kadagio uogomis. Po to į puodą sukrečiami rauginti kopūstai, ant viršaus sudedamos kiaulės kojytės ir verdama dar valandą. Žirniai pertrinami per sietą, sukrečiami į dubenį kartu su raugintais kopūstais ir kiaulės kojytėmis. Prie šio valgio galima paduoti virtų bulvių ir būtinai garstyčių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai