Kiauliena aštriame padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Kiauliena, 500 gramų
- Miltai, kvietiniai, 4 valgomieji šaukštai
- Pipirai, juodieji, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Garstyčios, padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Agurkai, rauginti, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Kiauliena supjaustoma kubeliais, užpilama 1,5L šalto vandens ir kartu su prieskoniais, supjaustytais svogūnais ir lauro lapeliu verdama, kol suminkštėja. Į truputyje šalto sultinio išleistus, ant ugnies kaitinamus miltus nuolat maišant supilamas visas perkoštas sultinys. Skysčio perteklių nuvirinus, padažas nukeliamas nuo ugnies, pagardinamas pomidorų padažu bei garstyčiomis ir sumaišomas su kubeliais supjauslytais raugintais agurkais. Mėsa sudedama į šį padažą ir paduodama valgyti su viltomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-25 18:13
O kas cia duoda astruma,nieko nesupratau. Labai blogas receptas
2010-04-06 20:32
2017-11-02 23:12