Kiauliena aštriame padaže

Kiauliena aštriame padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Kiauliena, 500 gramų
  • Miltai, kvietiniai, 4 valgomieji šaukštai
  • Pipirai, juodieji, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčios, padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Agurkai, rauginti, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Kiauliena supjaustoma kubeliais, užpilama 1,5L šalto vandens ir kartu su prieskoniais, supjaustytais svogūnais ir lauro lapeliu verdama, kol suminkštėja. Į truputyje šalto sultinio išleistus, ant ugnies kaitinamus miltus nuolat maišant supilamas visas perkoštas sultinys. Skysčio perteklių nuvirinus, padažas nukeliamas nuo ugnies, pagardinamas pomidorų padažu bei garstyčiomis ir sumaišomas su kubeliais supjauslytais raugintais agurkais. Mėsa sudedama į šį padažą ir paduodama valgyti su viltomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
rasa
2017-11-02 23:12
Man Su tais miltais pienu IR mesa kazkas nelimpa
siga
2015-11-25 18:13
O kas cia duoda astruma,nieko nesupratau. Labai blogas receptas
bloga
2010-04-06 20:32