Kiauliena bulgariškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 600 gramų
- Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Konservuoti žirneliai, 0.5 stiklinės
- Aitrioji paprika, nemaltas, mažas, 1 vienetas
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Paprika, 5 vienetai
- Šparaginės pupelės, 250 gramų
- Bulvės, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.
» Rašyti komentarą
» Komentarai