Kiauliena su aguročiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 600 gramų
- Agurotis, 700 gramų
- Taukai (kiaulių), 80 gramų
- Svogūnai, 80 gramų
- Pomidorai, 160 gramų
- Kvietiniai miltai, 20 gramų
- Paprika, raudonoji
- Petražolės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Mėsą pjaustyti kubeliais ir apkepti riebaluose. Į ją berti pjaustytus svogūnus ir troškinti kol suminkštės. Tada berti miltus ir raudonuosius pipirus su druska.
Mėsą užpilti verdančiu vandeniu ar sultiniu, kad apsemtų ir ant silpnos ugnies troškinti. Tada sudėti kubeliais pjaustytus aguročius ir baigti virti ant silpnos ugnies. Paskutinius sudėti skiltelėmis pjaustytus pomidorus.
Mėsą tiekti apibarstytą petražolėmis.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-03 10:02