Kiauliena su dešrelėmis ir obuoliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 300 gramų
- Dešrelės, 200 gramų
- Bulvės, 4 vienetai
- Obuoliai, rūgštūs, 3 vienetai
- Sultinys, mėsos, 0.5 litro
- Sviestas, 50 gramų
- Džiūvėsėliai
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Svogūnai, laiškai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Bulvės supjaustomos kubiukais ir apverdamos sultinyje su prieskoniais. Į bulves sudedami kubiukais supjaustyti obuoliai ir troškinama 10— 15 min., kol išverda visas sultinys.
Kiauliena supjaustoma gabaliukais, išmušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, apvoliojama džiūvėsėliais ir apkepama. Baigiant kepti, į keptuvę dedamos dešrelės, bulvės ir obuoliai, užbarstoma pipirų, užpilama kepintų svogūnų laiškų. Patiekiant į lėkštę dedama vienoje pusėje kiauliena, kitoje dešrelės, viduryje obuoliai ir bulvės. Valgoma su salotomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai