Kiauliena su dešrelėmis ir obuoliais

Kiauliena su dešrelėmis ir obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 300 gramų
  • Dešrelės, 200 gramų
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Obuoliai, rūgštūs, 3 vienetai
  • Sultinys, mėsos, 0.5 litro
  • Sviestas, 50 gramų
  • Džiūvėsėliai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Druska
  • Svogūnai, laiškai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Bulvės supjaustomos kubiukais ir apverdamos sultinyje su prieskoniais. Į bulves sudedami kubiukais supjaustyti obuoliai ir troškinama 10— 15 min., kol išverda visas sultinys.
Kiauliena supjaustoma gabaliukais, išmušama, pasūdoma, apibarstoma pipirais, apvoliojama džiūvėsėliais ir apkepama. Baigiant kepti, į keptuvę dedamos dešrelės, bulvės ir obuoliai, užbarstoma pipirų, užpilama kepintų svogūnų laiškų. Patiekiant į lėkštę dedama vienoje pusėje kiauliena, kitoje dešrelės, viduryje obuoliai ir bulvės. Valgoma su salotomis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai