Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Brendis, 150 mililitrų
- Medus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiauliena, 400 gramų
- Česnakas, 5 skiltelės
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Imbieras, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Pamarinuotą mėsą reikės kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Mėsą įtrinkite česnaku, druska ir pipirais. Užpilkite aliejumi, šviežiai išspaustomis citrinos sultimis, medumi (sumaišytu su imbieru) ir užpilkite viską brendžiu. Mėsą palikite per naktį šaldytuve.
Nenusivilsit, tikrai labai skanu. :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-01-28 17:32