Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu

Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Brendis, 150 mililitrų
  • Medus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiauliena, 400 gramų
  • Česnakas, 5 skiltelės
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Druska
  • Imbieras, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Pamarinuotą mėsą reikės kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Mėsą įtrinkite česnaku, druska ir pipirais. Užpilkite aliejumi, šviežiai išspaustomis citrinos sultimis, medumi (sumaišytu su imbieru) ir užpilkite viską brendžiu. Mėsą palikite per naktį šaldytuve.
Nenusivilsit, tikrai labai skanu. :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sandra
2013-01-28 17:32
Nieko ypatingo is sio recepto. marinavau 12 val, bet nesijaute visai to gerio - brndzio, medaus ir kt.. eline mesa.. net geda pries svecius buvo.