Kiauliena su imbieru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos nugarinė, su kaulu, 500 gramų
- Imbieras, tarkuotas, 2 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.
» Rašyti komentarą
» Komentarai