Kiauliena, troškinta su svogūnais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, 800 gramų
- Taukai (kiaulių), 1.5 valgomojo šaukšto
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2.5 valgomojo šaukšto
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Supjaustyta mėsa pavoliojama miltuose su druska, apkepinama riebaluose ir sudedama į troškintuvą. Pridedama supjaustytų svogūnų, apšlakstoma vandeniu ir troškinama uždengus ant mažos ugnies. Baigiant troškinti suberiami prieskoniai ir likę miltai, išmaišyti vandenyje. Tinka su virtomis bulvėmis ar makaronais, taip pat salotomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-01-08 20:57

2009-01-08 11:55

2010-11-25 16:41