Kiaulienos guliašas aluje

Kiaulienos guliašas aluje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 1 kilogramas
  • Juodieji pipirai
  • Kalendra, sėklos
  • Provanso žolelės
  • Druska
  • Majonezas
  • Alus, 1 stiklinė
  • Krakmolas, 3 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.

  2. Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.

  3. Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Linas
» Rašyti komentarą
» Komentarai