Kiaulienos guliašas aluje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 1 kilogramas
- Juodieji pipirai
- Kalendra, sėklos
- Provanso žolelės
- Druska
- Majonezas
- Alus, 1 stiklinė
- Krakmolas, 3 valgomieji šaukštai
- Pienas, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
» Rašyti komentarą
» Komentarai