Kiaulienos ir daržovių troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 800 gramų
- Taukai (kiaulių), kiaulės, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, tirpintas, 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Agurkai, rauginti, 2 vienetai
- Grybai, džiovinti, 30 gramų
- Kiauliena, kumpis, rūkytas, 40 gramų
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys
- Pipirai, juodieji
- Druska
- Lauro lapai, lapeliai
Gaminimo instrukcija:
Mėsa išilgai skaidulų supjaustoma, išmušama kūjeliu, suvilgytu vandeniu, apibarstoma prieskoniais, miltais (1,5 šaukšto) ir apkepama iš abiejų pusių riebaluose.
Svogūnai, agurkai, virti grybai pakepinami svieste. Miltai pakepinami su likusiu sviestu, atskiedžiama sultiniu, užvirinama ir, sumaišius su grybais, agurkais ir svogūnais, įberiama supjaustyto kumpio, įdedama pomidorų padažo. Viskas užpilama ant mėsos ir 3—4 min. troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-01-03 12:22
2010-03-01 14:35