Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Kiauliena, kumpis, 500 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Brokoliai, 100 gramų
- Šparaginės pupelės, 100 gramų
- Česnakas, 3 skiltelės
- Alyvuogių aliejus, kepimui
- Raudonas vynas, sausas, 0.5 stiklinės
- Muskatas, smulkintas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai
- Druska
- Apelsininiai pipirai, mėsai, Santa Marios prieskoniai
- Bazilikas, džiovinti, 0.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:
Morkas nuskutame ir supjaustome šiaudeliais. Česnakus smulkiai sukapojame. Viską dedame į keptuvę ir truputi pakepiname, dedame smulkintus brokolius bei šparagines pupeles. Uždengiame keptuvę ir daržoves troškiname apie 15 minučių (būtinai maišome). Besitroškinančias daržoves pagardiname muskato riešutu, druska ir pipirais, viską gerai išmaišome. Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais ir kepame keptuvėje, pagardiname trupučiu apelsininių pipirų, bazilikais bei druska. Mėsai baigiant kepti supilame raudoną vyną ir kepame mėsą tol, kol nelieka skysčio. Į gilią keptuvę sukratome keptas daržoves, mėsą ir įdedame medaus. Viską gerai išmaišome ir kepiname, kol medus ištirps.
» Rašyti komentarą
» Komentarai