Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais

Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Čiobreliai, džiovinti, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Kiauliena, išpjova, 800 gramų
  • Žemės riešutai, 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, KNORR BULJONETĖ grybų sultinys, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Daržovės, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:

Reikės dar 1 pakelio italų virtinukų gnocchi.

Nuplaukite ir nusausinkite mėsą ir apvoliokite miltuose. Įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite mėsą.

Ištirpinkite Knorr Grybų sultinio kubelį 1,5 stiklinėje verdančio vandens. Supilkite sultinį į puodą. Tada sudėkite apkeptą mėsą. Troškinkite maždaug 10 min.

Įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir apkepkite daržoves (pagal skonį). Pagardinkite čiobreliais, pipirais, druska. Gerai išmaišykite.

Sukapokite žemės riešutus ir suberkite į daržoves.

Išvirkite gnocchi virtinukus. Instrukcija būna ant pakelio.

Išimkite kiaulienos išpjovą iš padažo ir supjaustykite. Patiekite su padažu, virtinukais ir daržovėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai