Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Čiobreliai, džiovinti, 0.5 valgomojo šaukšto
- Kiauliena, išpjova, 800 gramų
- Žemės riešutai, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Sultinys, KNORR BULJONETĖ grybų sultinys, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Daržovės, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:
Reikės dar 1 pakelio italų virtinukų gnocchi.
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą ir apvoliokite miltuose. Įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite mėsą.
Ištirpinkite Knorr Grybų sultinio kubelį 1,5 stiklinėje verdančio vandens. Supilkite sultinį į puodą. Tada sudėkite apkeptą mėsą. Troškinkite maždaug 10 min.
Įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir apkepkite daržoves (pagal skonį). Pagardinkite čiobreliais, pipirais, druska. Gerai išmaišykite.
Sukapokite žemės riešutus ir suberkite į daržoves.
Išvirkite gnocchi virtinukus. Instrukcija būna ant pakelio.
Išimkite kiaulienos išpjovą iš padažo ir supjaustykite. Patiekite su padažu, virtinukais ir daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai