Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos sprandinė, 400 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Sviestas, 10 gramų
- Česnakas, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Kiaulieną supjaustome riekutėmis, pamušame, įtriname druska ir sutraiškytu česnaku.
Paruoštą mėsą pavoliojamame plaktame kiaušinyje, tada pabarstome miltais ir apkepame iš abiejų pusių.
Padažui išlydome sviestą, įberiame šaukštelį miltų, įpilame pieną ir sukratome smulkintus krapus ir petražoles, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išplakame virdami ant mažos ugnies. Kai padažas sutirštėja, nukeliame nuo ugnies. Galima valgyti su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-11 16:09