Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu

Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos sprandinė, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sviestas, 10 gramų
  • Česnakas, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Padažui:
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną supjaustome riekutėmis, pamušame, įtriname druska ir sutraiškytu česnaku.

  2. Paruoštą mėsą pavoliojamame plaktame kiaušinyje, tada pabarstome miltais ir apkepame iš abiejų pusių.

  3. Padažui išlydome sviestą, įberiame šaukštelį miltų, įpilame pieną ir sukratome smulkintus krapus ir petražoles, viską pagardiname druska ir juodaisiais pipirais ir gerai išplakame virdami ant mažos ugnies. Kai padažas sutirštėja, nukeliame nuo ugnies. Galima valgyti su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.

Porcijų skaičius: 2
» Rašyti komentarą
» Komentarai
arvydas
2013-03-11 16:09
pabandysiu