Kiaulienos karis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 500 gramų
- Česnakas, 6 skiltelės
- Druska
- Karis, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Gvazdikėliai, 6 vienetai
- Lauro lapai, 3 vienetai
- Kalendra, sėklos, 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai, aitrieji, džiovinti
- Vanduo, 150 mililitrų
- Aliejus
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje.
Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.
Skanaus!
» Rašyti komentarą