Kiaulienos karka
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, karka, 1 kilogramas
- Morkos, 2 vienetai
- Slyvos, 2 vienetai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Aitrioji paprika
Gaminimo instrukcija:
Karką išdarinėjame, išimame kaulą ir likusią mėsą ištriname su prieskoniais bei druska. Paliekame 30 min. Po to, prikaišiojame nuskustų smukiais gabaliukais pjaustytų morkų, pridedame skiltelėmis supjaustytų mėlynųjų nedžiovintų slyvų. Susukame, įvyniojame į polietileninį maišelį ir užsukame siūlu. Vyniotinį įdedame į puodą, įpilame vandens, kad apsemtų, verdame maždaug 2 valandas. Išvirus vyniotiniui paslėgiame jį šaltai, uždedant kokį sunkų daiktą. Taip palaikome maždaug porą valandų, kad susislėgtų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-16 12:32
Nuotrauka visiškai neatitinka recepto...
2016-03-18 17:17