Kiaulienos karka

Kiaulienos karka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, karka, 1 kilogramas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Slyvos, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Aitrioji paprika
Gaminimo instrukcija:

Karką išdarinėjame, išimame kaulą ir likusią mėsą ištriname su prieskoniais bei druska. Paliekame 30 min. Po to, prikaišiojame nuskustų smukiais gabaliukais pjaustytų morkų, pridedame skiltelėmis supjaustytų mėlynųjų nedžiovintų slyvų. Susukame, įvyniojame į polietileninį maišelį ir užsukame siūlu. Vyniotinį įdedame į puodą, įpilame vandens, kad apsemtų, verdame maždaug 2 valandas. Išvirus vyniotiniui paslėgiame jį šaltai, uždedant kokį sunkų daiktą. Taip palaikome maždaug porą valandų, kad susislėgtų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rasa
2016-03-18 17:17
Seiminike sumaise tikriausiai kepima su virimu?kartais buna ir taip
Gaminanti
2016-02-16 12:32
Nuotrauka visiškai neatitinka recepto...