Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais

Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos nugarinė, 500 gramų
  • Sūris, „Gouda“, „Edamo“ ar pan., 250 gramų
  • Pievagrybiai, 100 gramų
  • Pomidorai, nedidelių, 2 vienetai
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 C.

  2. Nugarinę supjaustome į 6 pjausnius, juos išmušame mėsos muštuku iš abiejų pusių.

  3. Orkaitės skardą patepame 1 valg. š. alyvuogių aliejaus, išdėliojame pjausnius ir apibarstome druska bei juodaisiais pipirais.

  4. Pomidorus ir pievagrybius supjaustome griežinėliais.

  5. Smulkiai sutarkuojame sūrį.

  6. Ant kiekvieno pjausnio išdėliojame pomidorų riekeles, užberiame sūrio (sunaudojame pusę sutarkuoto sūrio), išdėliojame pievagrybių riekeles, užtepame majonezo ir užberiame sūriu.

  7. Kepsnius kepame įkaitintoje orkaitėje ~20-25 min., kol sūris gražiai paruduoja. Patiekiame su mėgstamu garnyru. Skanumėlis!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą
» Komentarai