Kiaulienos kepsniai su malta jautiena

Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
  • Batonas, riekės (išmirkytas piene), 3 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiauliena, (geriausia kumpis), 700 gramų
  • Jautiena, malta, 400 gramų
  • Prieskoniai, kepsnių
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami riebaluose. Batonas išmirkomas. Į sumaltą mėsą dedamas išspaustas batonas, pakepinti svogūnai, įmušami kiaušiniai, įberiama prieskonių, druskos. Viskas gerai išmaišoma.

  2. Kiaulienos kumpį supjaustyti kuo plonesniais griežinėliais, ant jų dėti paruoštą svogūnų masę, tada - smulkintus virtus kiaušinius ir atsargiai susukti suktinius bei juos sutvirtinti mediniais pagaliukais ar siūlu.

  3. Kepsnius apkepti aliejuje, o tada sudėti į kepimo skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai