Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Prieskoniai
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Pienas, 1 stiklinė
- Krapai, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, dideli, 2 vienetai
- Aliejus, 20 mililitrų
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaulienos nugarinė, 450 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos nugarinę supjaustome nedideliais gabaliukais, pagardiname prieskoniais, juodaisiais pipirais, bei druska. Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepame aliejuje. Pieną išplakame su garstyčiomis, pomidorų padažu, krapais, miltais ir trupučiu druskos. Mėsai baigiant kepti, supilame gautą padažą, svogūnus ir viską mentele maišome, kol padažas pradeda tirštėti. Skaniausia valgyti su bulvių koše.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-03-30 13:42
Liux man patiko
2016-03-11 12:20
Sveikos
Mitybosnerasta!
Mitybosnerasta!
2015-02-18 07:45
kaip tu cia papolei anukeli
2014-01-30 14:20
skanu
2017-04-19 18:45