Kiaulienos kepsnys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 4 valgomieji šaukštai
- Pipirai, juodieji
- Gvazdikėliai
- Česnakas
- Druska
- Kiauliena, kumpis, 1 kilogramas
- Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Krienai
- Agurkai, rauginti
Gaminimo instrukcija:
Šviežio kumpio gabalas keliose vietose subadomas peiliu. Į skylutes įkišama česnako skiltelių, gvazdikėlių, pipirų, lašiniukų. Mėsa įtrinama druska su sutrintu lauro lapeliu. Į keptuvą įpilama 3—4 šaukštai karšto vandens, sudedama kiauliena ir kepama orkaitėje. Kai mėsa ima rusvėti, keptuvas uždengiamas dangčiu ir kepama 1—2 val., nuolat palaistant. Tiekiamas kepsnys ataušęs, su krienais ir raugintais agurkais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-12 17:14
nesamone bloga
2011-07-08 19:02
ooo,nekoks kepsniukasDD
2010-06-13 16:06
2014-06-12 17:15