Kiaulienos kepsnys su kmynais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Taukai (kiaulių), 60 gramų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiauliena, 800 gramų
- Kmynai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
Gaminimo instrukcija:
Mėsa įtrinama maltais prieskoniais su druska ir laikoma 24 val. Po to apibarstoma miltais, apkepama karštuose riebaluose keptuvėje, o vėliau — orkaitėje (palaistoma atsiradusiomis sultimis). Baigiant kepti suberiami supjaustyti svogūnai. Iškepusi mėsa supjaustoma skersai skaidulų, sudedama į pusdubenį ir užpilama padažu, kuriame kepė. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis, šviežiomis salotomis, keptais obuoliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2008-10-20 15:08
manyciau reiketu pasitobulinti rasysena ir neklaidinti zmoniu, rasant nesamones, pvz parasyta 1 saukstas kvieciu, kuriu visai nera aprasyta gaminimo aprasyme, nemokat parasyti kvietiniu miltu
2008-10-20 17:36