Kiaulienos kepsnys su kmynais

Kiaulienos kepsnys su kmynais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Taukai (kiaulių), 60 gramų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Kiauliena, 800 gramų
  • Kmynai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Mairūnas
Gaminimo instrukcija:

Mėsa įtrinama maltais prieskoniais su druska ir laikoma 24 val. Po to apibarstoma miltais, apkepama karštuose riebaluose keptuvėje, o vėliau — orkaitėje (palaistoma atsiradusiomis sultimis). Baigiant kepti suberiami supjaustyti svogūnai. Iškepusi mėsa supjaustoma skersai skaidulų, sudedama į pusdubenį ir užpilama padažu, kuriame kepė. Tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis, šviežiomis salotomis, keptais obuoliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tomas
2008-10-20 17:36
Ten kvieiniai miltai, buvo klaida.
alina
2008-10-20 15:08
manyciau reiketu pasitobulinti rasysena ir neklaidinti zmoniu, rasant nesamones, pvz parasyta 1 saukstas kvieciu, kuriu visai nera aprasyta gaminimo aprasyme, nemokat parasyti kvietiniu miltu