Kiaulienos kukuliai su ryžiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, malta, 500 gramų
- Ryžiai, 200 gramų
- Sviestas, 150 gramų
- Prieskoniai, 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorai, konservuoti, pjaustyti, 1 skardinė
- Vanduo, šaltas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Išsiverdame ryžius. Pagardiname 50 g. sviesto ir prieskoniais, gerai išmaišome.
Faršą sumaišome su šaltu vandeniu, 2v.š. pasiruoštų ryžių ir pagardiname prieskoniais. Formuojame nedidelius kukuliukus ir apkepiname likusiame svieste iš visų pusių.
Tada kukuliukus dedam į puodą kuriame troškinsime (sviestą paliekame keptuvėje). Ant likusio sviesto pakepinam svogūną, kol įgaus šviesų auksinį atspalvį. Tada pilame pomidorus su visomis sultimis (galima naudoti šviežius, apipilame verdančiu vandeniu ir nuimame žievelę, supjaustome), dedame prieskonius, pora min. maišydami pagarinam ir pilam ant kukulių. Viską patroškiname apie 10min.Patiekdami papuošiam mėgstamom prieskoninėm žolelėm. Patiekalas labai sotus ir tikrai skanus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai