Kiaulienos kukuliai su ryžiais

Kiaulienos kukuliai su ryžiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, malta, 500 gramų
  • Ryžiai, 200 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Prieskoniai, 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorai, konservuoti, pjaustyti, 1 skardinė
  • Vanduo, šaltas, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsiverdame ryžius. Pagardiname 50 g. sviesto ir prieskoniais, gerai išmaišome.

  2. Faršą sumaišome su šaltu vandeniu, 2v.š. pasiruoštų ryžių ir pagardiname prieskoniais. Formuojame nedidelius kukuliukus ir apkepiname likusiame svieste iš visų pusių.
    Tada kukuliukus dedam į puodą kuriame troškinsime (sviestą paliekame keptuvėje). Ant likusio sviesto pakepinam svogūną, kol įgaus šviesų auksinį atspalvį. Tada pilame pomidorus su visomis sultimis (galima naudoti šviežius, apipilame verdančiu vandeniu ir nuimame žievelę, supjaustome), dedame prieskonius, pora min. maišydami pagarinam ir pilam ant kukulių. Viską patroškiname apie 10min.

  3. Patiekdami papuošiam mėgstamom prieskoninėm žolelėm. Patiekalas labai sotus ir tikrai skanus.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai