Kiaulienos muštinis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos nugarinė, 800 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos nugarinė supjaustoma 2 cm storio gabalais (kiekvienas su šonkauliuku). Šiauresniame gale mėsa įpjaunama taip, kad nedidelė kauliuko dalis būtų be mėsos. Mėsa truputį pamušama kūjeliu, apibarstoma pipirais, druska, pavoliojama išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepama prieš pat valgant gerai įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių. Iškepę muštiniai tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti sviestu. Prie jų tinka keptos bulvės, bulvių tyrė, rauginti agurkai ar kopūstai, tarkuoti krienai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-01-05 20:47
labai skanu..........
2009-01-28 15:10