Kiaulienos šaltiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, galva, 0.5 vieneto
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Prieskoniai
- Lauro lapai
Gaminimo instrukcija:
Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir, kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai