Kiaulienos šašlykas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kalendra, marinatui
- Kiaulienos sprandinė, išpjova ar kumpis, 1 kilogramas
- Sojos padažas, marinatui, 3 valgomieji šaukštai
- Raudonas vynas, sausas, marinatui, 6 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, marinatui, 6 valgomieji šaukštai
- Aliejus, marinatui, 4 valgomieji šaukštai
- Imbieras, šaknis, tarkuota, marinatui, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, marinatui, 3 vienetai
- Medus, marinatui, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, marinatui, 5 skiltelės
- Garstyčios, marinatui, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, marinatui
- Juodieji pipirai, malti, marinatui
- Čiobreliai, marinatui
- Krapai, marinatui
- Džiovintas raudonėlis, marinatui
Gaminimo instrukcija:
Į dubenį sudėti visus marinatui skirtus produktus ir viską gerai sumaišyti.
Mėsą supjaustyti maždaug 2-3 cm dydžio gabaliukais, užpilti paruoštu marinatu, sumaišyti, uždengti ir laikyti šaldytuve apie 4 valandas arba per naktį.
Marinuotą mėsą verti ant aliejumi pateptų iešmų ir kepti grilyje arba ant žarijų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai