Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos sprandinė, kepsniai, 4 vienetai
- Sūris, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Špinatai, 1 sauja
- Česnakas, 4 skiltelės
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Kepsnius ištriname prieskoniais, druska, pipirais, įspaudžiame 3 skilteles česnako, sudedame majonezą ir išmaišome. Kepsnius paliekame marinuotis bent porai valandų.
Svogūną kepinkite kol taps minkštas, sudėkite česnaką ir kepinkite dar apie minutę, sudėkite pasmulkintus špinatų lapus ir kepkite kol jie suvys. Pagardinkite druska, pipirais.
Kepsnelius dėkite ant įkaitintos sausos keptuvės ir kepkite vieną pusę ~2 minutes, apverskite ir kepkite kitą pusę vėl dvi minutes. Tada ugnį sumažinkite iki minimumo, uždenkite ir kartais pavartydami kepkite kol iškeps. Kai jau matysite, kad beveik iškepė, paskleiskite ant kepsnių špinatų masę ir uždėkite tarkuoto sūrio. Uždenkite ir kaitinkite, kol sūris išsilydys.
» Rašyti komentarą
» Komentarai