Kiaulienos su kruopom apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Perlinės kruopos, 250 gramų
- Kiauliena, 250 gramų
- Kiaušiniai, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Margarinas, 3 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai, malti, 1 valgomasis šaukštas
- Kvapieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Mėsą nuplauti ir išvirti mažame vandens kiekyje. Sumalti.
Kruopas nuplauti, gerai nusunkti, išvirti pusiau biriai.
Į ataušintas kruopas sudėti sumaltą mėsą, nuluptus, sukapotus, apkepintus svogūnus, druską, pipirus ir išmaišyti.
Į taukais išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą karščiui atsparų indą sudėti paruoštą masę ir 25 min. pakepinti karštoje orkaitėje.
Apkepą patiekti su aštriais padažais bei žalių daržovių salotomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai