Kiaulienos suktinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos nugarinė, 500 gramų
- Rauginti agurkai, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Aliejus
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustykite į 5 dalis, išmuškite, pabarstykite druska bei pipirais. Susmulkintą svogūną pakepkite su aliejumi, tada sudėkite sutarkuotus arba smulkiai supjaustytus raugintus agurkus ir dar pakepkite.
Ant išmuštos mėsos dėkite įdaro ir susukite suktinukus. Kad jie neišsileistų, galą mėsos truputį įpjovę įkiškite į suktinuko vidų. Suktinukus apkepkite keptuvėje su aliejumi, po to sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens, įdėkite šaukštą grietinės ir troškinkite. Patiekite karštus su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-01-07 11:35
isejo skanus kodlietai
2010-12-25 11:25
2010-08-10 15:49
Gaminu ir aš panašiai. Tik aš agurko tai nepjaustau, šiaip skiltele idedu, ir dar truputį fermentinio sūrio pabarstau...
2010-08-05 21:14
ok
2012-04-05 08:51