Kiaulienos troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Petražolės, 1 sauja
- Sultinys, arba vanduo, 1 litras
- Svogūnai, laiškai, 1 sauja
- Druska
- Pipirai, juodieji, malti
- Žirniai, švieži arba šaldyti, 250 gramų
- Citrinos, šviežios citrinų sultys, 0.5 vieneto
- Aliejus, 50 mililitrų
- Paprika, 0.5 vieneto
- Kiaulienos sprandinė, 500 gramų
- Grietinė, 250 gramų
- Vynas, baltas, sausas, 50 mililitrų
- Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
- Karis, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Česnakas, 4 skiltelės
- Krapai, 1 sauja
- Svogūnai, laiškai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais.
Įtrinti prieskoniais: garstyčiomis, kario prieskoniais, smulkintu česnaku, druska, pipirais. Užpilti vynu. Laikyti marinate 2-4 val., geriausiai palikti šaldytuve per naktį.
Įkaitinti aliejų ir pakepinti smulkintus svogūnus ir papriką.
Į keptuvę su svogūnais ir papriką sudėti mėsą, užpilti karštu vandeniu, įlašinti citrinos sulčių ir kaitinti apie 10 min. Po to suberti žirnius ir kaitinti dar 20 minučių. Galiausiai įmaišyti grietinę, suberti susmulkintus žalumynus ir gerai išmaišius pakaitinti 2-5 minutes.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai