Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos nugarinė, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kvapieji pipirai, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, 4 vienetai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Paprika, maltos, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 125 mililitrai
- Sultinys, mėsos, 125 mililitrai
- Pomidorų pasta, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiaudeliais ir apvolioti miltuose, sumaišytuose su druska ir pipirais. Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais.
Keptuve ištirpinti sviestą ir jame apkepti mėsą. Ugnį sumažinti, suberti svogūnus ir kepti, kol suminkštės ir pagels. Suberti paprikas.
Supilti sultinį, grietinę ir troškiti ant silpnos ugnies.
Supilti pomidorų pastą. Pаgardinti pipirais ir druska.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-03 17:37
SUPER! aciu uz recepta!
2018-02-13 14:30