Kiaulienos troškinys su ryžiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Paprika, saldžioji, 1 vienetas
- Kiauliena, liesa, 500 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Adžika, 250 gramų
- Česnakas, 1 skiltelė
- Sviestas, 50 gramų
- Sultinys, 700 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Supjaustome papriką plonomis juostelėmis, svogūną smulkiais kubeliais. Sudedame juos į keptuvę, įkaitintą svieste. Pakepiname kelias minutes, tuomet sudedame smulkiai pjaustytą česnaką. Viską pakepinę porą minučių, išimame iš keptuvės. Keptuvėje patroškiname pusvalandį kubeliais supjaustytą kiaulieną. Tuo metu, kol troškinasi kiauliena, išverdame ryžius sultinyje, nedaugiau kaip 15 min. Patroškintą kiaulieną sudedame į ryžių puodą, sudedame pakeptas daržoves ir troškiname dar 15 min. Kai viskas išsitroškina, įdedame adžikos padažo, maždaug 250 g ir po 5 min galima patiekti ant stalo. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-31 01:15
Troškinys gardus, tik paprika reikia dėti raudoną ar geltoną. Tada ne tik skanu, bet ir gražiau atrodo.
2010-01-25 14:57
2013-09-28 13:33