Kiaulienos troškinys su voveraitėmis

Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 700 gramų
  • Voveraitės, šviežios, 1 litras
  • Svogūnai, laiškai, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvapieji pipirai
  • Lauro lapai, lapai
  • Salierai
  • Svogūnai, laiškai
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:

Kiaulieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite susmulkintą svogūną, sutarkuotas morkas ir dar pakepkite. Paskui viską sudėkite į puodą, užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite.
Nuvalytas voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, paskaninkite druska. Kai troškinama mėsa suminkštės, sudėkite voveraites, pakeptus miltus, susmulkintus svogūnų laiškus, krapus, supilkite grietinę. Troškinį užvirkite, nukaiskite ir 10 min. palaikykite uždengtą. Patiekite su virtomis bulvėmis.
Troškinys paruoštas!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dalia
2017-07-23 10:31
Puikus ir tobulas receptas.