Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 700 gramų
- Voveraitės, 1 litras
- Svogūnai, 1 vienetas
- Morkos, 2 vienetai
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnų laiškai
- Lauro lapai
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
kiaulieną supjaustytą kubeliais pakepkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną, dar pakepkite. Po to viską sudėkite į puodą , užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite. Voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, p[askaninkite druska. Kai mėsa suminkštės , sudėkite voveraites, pakeptus miltus, krapus, susmulkintus svogūnų laiškus, supilkite grietinę. Traškinį užvirkite, nuimkite nuo ugnies ir 10 min. palaikykite uždengtą. Valgykite su bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai