Kiaulienos vyniotinis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos šoninė, 200 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Salierai
- Petražolės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išėmus kaulus, mėsa apibarstoma pipirais, druska ir suvyniojama, surišama virvele. Vanduo su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis užvirinamas, į jį dedamas vyniotinis ir verdama 2 val. Atšaldomas vyniotinis sultinyje, vėliau išimamas ir paslegiamas. Tiekiamas supjaustytas, papuoštas raugintomis daržovėmis.
Taip galima pagaminti ir veršienos kumpio vyniotinį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai