Kiaulienos vyniotinis drebučiuose
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos šoninė, liesa, 1 kilogramas
- Jautiena, be kaulų, 100 gramų
- Batonas, riekės, 2 vienetai
- Dešrelės, pieniškos, 100 gramų
- Kiaušiniai, omletas iš kiaušinio, 2 vienetai
- Kiaušiniai, omletas iš kiaušinio, 1 vienetas
- Želatina, 20 gramų
- Pomidorų padažas, 100 gramų
- Taukai (kiaulių)
- Juodieji pipirai
- Česnakas
- Druska
- Citrinų sultys
- Pomidorai, 1 vienetas
- Slyvos, marinuotos
Gaminimo instrukcija:
Išimami kaulai, šoninė išmušama, išlyginami kraštai. Jautiena sumalama su nupjaustytaisiais šoninės gabaliukais ir vandenyje išmirkytu, nuspaustu batonu, sudedami kiaušinių tryniai, išmaišoma ir sudedama ant išlygintos šoninės. Ant masės sudedamas omletas, ant jo — daržovės ir dešrelės. Dabar mėsa su mase susukama voleliu, surišama siūlais, ir iškepama orkaitėje. Išimta mėsa atvėsinama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Sultinys iškošiamas, pridedama pomidorų tyrės, išplakti kiaušinių baltymai, užvirinama, iškošiama, supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina, ir sultinys užpilamas ant mėsos. Padedama šaltai, kad sustingtų. Vyniotinis tiekiamas papuoštas pomidorų griežinėliais, marinuotomis slyvomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai