Kiaulienos vyniotinis su granatais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 1 kilogramas
- Granatų sultys, 4 valgomieji šaukštai
- Granatai, sėklos, 1 sauja
- Kiaulienos šoninė, 600 gramų
- Sūris, fermentinis, 150 gramų
- Druska
- Bazilikas
- Džiovintas raudonėlis
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kiaulieną supjaustyti pailgais griežinėliais, išmušti ir marinuoti granatų sultyse su prieskoniais pora valandų.
Kiaulienos griežinėlius sudėti vienas šalia kito (kraštus galima uždėti vienas ant kito, kad būtų lengviau suvynioti).
Ant mėsos sudėti supjaustytus svogūnus su grybais, tada sudėti sudėti granatų sėklas ir sūrio griežinukus.
Atsargiai susukti vyniotinį, tada apvynioti jį šoninės juostelėmis, susmaigstyti dantų krapštukais (išmirkytais vandenyje) ir suvynioti į foliją.
Kepti karštoje orkaitėje 1 - 1,5 valandos. Tada atidengti foliją ir dar šiek tiek pakepti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai