Kiaulienos vyniotinis su morkomis

Kiaulienos vyniotinis su morkomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, be kaulų, liesa, 800 gramų
  • Morkos, 100 gramų
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Cukrus
  • Druska
  • Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame.
Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį.
Verdame 1,5 val.
Po to paslegiame ir atvėsiname.
Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai