Kiaulienos vyniotinis su morkomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, be kaulų, liesa, 800 gramų
- Morkos, 100 gramų
- Česnakas, 2 skiltelės
- Cukrus
- Druska
- Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame.
Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį.
Verdame 1,5 val.
Po to paslegiame ir atvėsiname.
Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai