Kiaulienos vyniotinis su pupelėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos nugarinė, 1 kilogramas
- Vanduo, 2 litrai
- Actas, 5 valgomieji šaukštai
- Druska, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Lauro lapai, 4 vienetai
- Pupelės, virtos, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kečupas, 6 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 6 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį.
Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį, įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome.
Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai