Kiaušiniai su arbata

Kiaušiniai su arbata
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Vanduo, 2 stiklinės
  • Anyžius, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Arbata, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaušiniai 10 min. pavirinami, greitai atšaldomi, nulupami. Į užplikytą arbatą įpilama anyžių, sojos padažo, įberiama druskos. Šiame karštame mišinyje 1,5 val. kiaušiniai palaikomi. Taip paruoštus kiaušinius kinai su malonumu valgo per pusryčius arba iškylas.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ona
2013-09-25 12:20
kinai tegu ir valgo... anyžiai, sojos padažas - fui
zose
2010-01-22 10:53
as darau su labai juoda arbata ir laikau per nakti .Anyžius(pankoli) butinai sumalu ir plikau atskirai nuo arbatos, tik po to sumaisau visus ingidientus ir sudedu virtus kiausinius. MAn patinka..
Ophelia
2010-01-10 22:47
Šiaip tai reikia stipresnėj puero (Pu Erh) arbatoje pavirti juos ir tada palikti pastovėti. Ir rekomeduojama pavirti šiek tiek suskaldžius lukštą. Tada dar ir gražus raštas gaunasi
as
2009-11-29 23:32
Skonio reikalas. Man tai neskanu.
green_raven
2009-11-03 21:03
O koks skonis taip virtų kiaušinių?