Kiaušiniai su arbata
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Vanduo, 2 stiklinės
- Anyžius, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Arbata, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaušiniai 10 min. pavirinami, greitai atšaldomi, nulupami. Į užplikytą arbatą įpilama anyžių, sojos padažo, įberiama druskos. Šiame karštame mišinyje 1,5 val. kiaušiniai palaikomi. Taip paruoštus kiaušinius kinai su malonumu valgo per pusryčius arba iškylas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-01-22 10:53
as darau su labai juoda arbata ir laikau per nakti .Anyžius(pankoli) butinai sumalu ir plikau atskirai nuo arbatos, tik po to sumaisau visus ingidientus ir sudedu virtus kiausinius. MAn patinka..
2010-01-10 22:47
Šiaip tai reikia stipresnėj puero (Pu Erh) arbatoje pavirti juos ir tada palikti pastovėti. Ir rekomeduojama pavirti šiek tiek suskaldžius lukštą. Tada dar ir gražus raštas gaunasi
2009-11-29 23:32
Skonio reikalas. Man tai neskanu.
2009-11-03 21:03
O koks skonis taip virtų kiaušinių?
2013-09-25 12:20