Kiaušininė piciukė keptuvėje

Kiaušininė piciukė keptuvėje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pomidorai, 0.5 vieneto
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kečupas, 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Dešrelės, pieniškos ar kumpis, 2 vienetai
  • Sūris, fermentinis, 60 gramų
  • Svogūnai, laiškai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai nurodyti 4 porcijoms.
Inde išplakt kiaušinius, miltus, pieną, sudėt smulkintus svogūnų laiškus, kubeliais supjaustytą dešrą ir sūri. Jei turite, skonio nepagadins švieži krapai ar petražolės. Įbert prieskonių ir visą masę supilt į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Ant viršaus išdėliot gabalėliais ar plonais griežinėliais supjaustytą pomidorą, užpilti kečupo. Kept apie 5 min. ant silpnos ugnies su mentele masę keptuvėje vis dalint į 4 dalis, kai picų gabaliukai kažkiek atsiskirs vienas nuo kito, su plačia mentele jau bus galima atsargiai ir greitai po vieną gabaliuką apverst. Pakept dar apie 3-4 min. ir galima ragauti su šviežiomis daržovėmis ir duona.
Skanaus :)

P.S. Gaminant šį patiekalą galima daug improvizuot. O iš bėdos galite apsieiti tik su kiaušiniais, prieskoniais ir dešryte.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lukas
2014-08-24 16:04
Žiauriai skaniai išėjo. Ačiū