Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių

Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Batonas, prancūziškas, 1 vienetas
  • Kiaulienos šoninė, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Majonezas, VILNIAUS, Provansalis , 3 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnų laiškai, 6 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 10 arbatinių šaukštelių
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Pipirai, juodi, 1 arbatinis šaukštelis
  • Džiovintas raudonėlis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti 5-10 min. 180°C temp. orkaitėje.

  2. Riekeles apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir įtrinti česnaku.

  3. Kiaušinius išvirti (virti ~8min). Ir atvėsusius smulkiai supjaustyti.

  4. Bekoną supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje ~ 5 min.

  5. Kiaušinius sumaišyti su bekonu, smulkintais svogūno laiškais, garstyčiomis, majonezu. Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais.

  6. Viską užtepti ant paskrudinto batono riekelių.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Irvyda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kriste
2015-04-03 13:43
man bekonas visada patiko o dar su kiaušiniu tai išvis pasaka