Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Batonas, prancūziškas, 1 vienetas
- Kiaulienos šoninė, 100 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Majonezas, VILNIAUS, Provansalis , 3 valgomieji šaukštai
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnų laiškai, 6 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 10 arbatinių šaukštelių
- Česnakas, 2 skiltelės
- Pipirai, juodi, 1 arbatinis šaukštelis
- Džiovintas raudonėlis, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis ir paskrudinti 5-10 min. 180°C temp. orkaitėje.
Riekeles apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir įtrinti česnaku.
Kiaušinius išvirti (virti ~8min). Ir atvėsusius smulkiai supjaustyti.
Bekoną supjaustyti kubeliais ir apkepinti keptuvėje ~ 5 min.
Kiaušinius sumaišyti su bekonu, smulkintais svogūno laiškais, garstyčiomis, majonezu. Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais.
Viską užtepti ant paskrudinto batono riekelių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-03 13:43