Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu

Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Makaronai, greito paruošimo (sausi), 1 pakelis
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Prieskoniai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Makaronus smulkiai sutrupinti į dubenį.

  2. Ant sausų makaronų uždėti 4-5 šaukštus majonezo ir palikti, kad išbrinktų.

  3. Į išbrinkusius makaronus sutarkuoti (arba smulkiai supjaustyti) virtus kiaušinius, suberti smulkiai kapotą česnaką. Berti prieskonius: berti druską, pipirus (galima pagardinti krapais, svogūno laiškais) arba naudoti sausų greito paruošimo makaronų pakelio prieskonius (skaniausi sūrio skonio makaronų prieskoniai, nes tada atrodo, kad užtepelėje yra ir sūrio).

  4. Paruoštą užtepėlę skanu valgyti užteptą ant skrudinto batono riekės. Tinka įdaryti nesaldžius krepšelius, valgyti su krekeriais - daryti bet kokius užkandžius. Valgyti pusryčiams kaip sumuštinius.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai