Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Grietinė, 100 gramų
- Majonezas, 150 gramų
- Sūris, fermentinis, tarkuotas, 350 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pipirai
- Druska
- Mėsa, malta, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas "omletinis" pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą.
Įdaro gaminimas:
Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai