Kibinai

Kibinai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Kiauliena, 500 gramų
  • Svogūnai, 120 gramų
  • Sviestas, 75 gramai
  • Vanduo, 30 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai, 450 gramų
  • Sviestas, 250 gramų
  • Grietinė, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
Aptepimui:
  • Kiaušiniai
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų, sviesto kapojame tešlą, dedame kiaušinius ir grietinę, gerai suminkome ir įdedame į šaldytuvą 2 val. Kiaulieną smulkiai supjaustome, sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus, sviestą, prieskonius ir gerai išmaišome. Tešlą iškočiojame ir supjaustome gabalais. Ant kiekvieno gabalo dedame įdarą ir kraštus užspaudžiame virvute. Kibinus aptepame išplaktu kiaušiniu, dedame į aliejumi išteptą skardą ir kepame apie 40 min. 200°C temperatūroje.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai