Kijevo kotletai iš maltos vištienos

Kijevo kotletai iš maltos vištienos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, malta, 600 gramų
  • Druska
  • Pipirai
  • Žalumynai, smulkinti (petražolėsm krapai, bazilikai), 1 sauja
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Džiūvėsėliai
  • Aliejus
  • Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žalumynus, česnaką sumaišyti su sviestu, pagardinti druska ir pipirais. Padėti sustingti. Į maltą vištieną įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, dėti miltų, pilti pieno ir išmaišyti masę. Iš mėsos formuoti paplotį, į vidurį dėti po gabaliuką sviesto ir suformuoti kotletus. Įkaitinti keptuvėje aliejų, kotletus gausiai apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti iš visų pusių, kol gražiai parus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tomas
2016-02-06 12:20
Š... o ne receptas, mėsą be reikalo sugadinau