Kijevo kotletai iš maltos vištienos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, malta, 600 gramų
- Druska
- Pipirai
- Žalumynai, smulkinti (petražolėsm krapai, bazilikai), 1 sauja
- Česnakas, 1 skiltelė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Miltai, 2 stiklinės
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Žalumynus, česnaką sumaišyti su sviestu, pagardinti druska ir pipirais. Padėti sustingti. Į maltą vištieną įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, dėti miltų, pilti pieno ir išmaišyti masę. Iš mėsos formuoti paplotį, į vidurį dėti po gabaliuką sviesto ir suformuoti kotletus. Įkaitinti keptuvėje aliejų, kotletus gausiai apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti iš visų pusių, kol gražiai parus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-06 12:20